heart-health
Arrow Inapoi la blog
L’Étape Romania by Tour de France 2023

L’Étape Romania by Tour de France 2023

Sports & Diabetes

28.08.2023

Ionuț încheie L’Étape Romania by Tour de France, traseul Ride de 42 km, cu timpul de 1:01:29, clasându-se astfel pe locul 5 la categoria sa și locul 19 în clasamentul general, în timp ce Vlad ajunge pe locul 10 în categoria sa și pe locul 35 în clasamentul general, cu timpul de 1:03:21.

Ionut Dragan:

"Cu bucurie împărtășesc experiența mea la L’Étape Romania by Tour de France, unde am pedalat pe traseul Ride de 42 km. Cu determinare, am parcurs distanța într-un timp impresionant de 1:01:29, reușind să obțin locul 5 în categoria mea și un onorabil loc 19 în clasamentul general.

Ceea ce face această realizare și mai semnificativă este faptul că am reușit să ating aceste performanțe în ciuda provocărilor aduse de diabetul meu de tip 1.

Această experiență dovedește că voința și pasiunea, pot învinge obstacolele medicale și că sportul poate fi o sursă de inspirație pentru toți cei care se confruntă cu diverse condiții de sănătate."

Mulțumim partenerilor noștri pentru susținere, Novo Nordisk România, Medtronic Diabet România, Accu-Chek România și Bellotto !


heart-health