heart-health
Novo Nordisk

Novo Nordisk este o companie globală din domeniul sănătății, cu peste 90 de ani de experiență în inovație și leadership în ceea ce privește furnizarea soluțiilor terapeutice pentru diabet.

Compania este unul dintre liderii internaționali în oferirea tratamentelor pentru diabet, hemofilie, terapii cu hormon de creștere și terapii de substituție hormonală. Cu sediul în Danemarca, Novo Nordisk are reprezentanțe în 77 de țări și își comercializează produsele în peste 165 de țări. Novo Nordisk oferă produse farmaceutice care fac o diferență semnificativă pentru persoanele care suferă de diabet, profesioniștii din domeniul medical și societate, în general.

Medtronic

Ca lider mondial in domeniul tehnologiei, serviciilor si solutiilor medicale, Medtronic imbunatateste viata si sanatatea a milioane de oameni în fiecare an. Folosim expertiza noastra clinica, terapeutica și economica pentru a aborda provocarile complexe cu care se confruntă astazi sistemele de sanatate.

Medtronic lucreaza impreuna cu comunitatea globala pentru a schimba modul în care oamenii gestioneaza diabetul zaharat. Compania are ca obiectiv transformarea ingrijirii diabetului zaharat prin extinderea accesului, ingrijire integrata si imbunatatirea rezultatelor, astfel încât persoanele care traiesc cu diabet zaharat sa se poata bucura de o mai mare libertate și o stare de sanatate mai buna.

Accu-chek

Roche Diabetes Care, producătorul produselor Accu-Chek este un lider global în furnizarea de sisteme de monitorizare a glicemiei. Cu o experiență de peste 40 de ani, obiectivul lor principal este de a ajuta persoanele care trăiesc cu diabet să-și monitorizeze și să-și gestioneze glicemia, astfel încât să aibă un control mai bun asupra sănătății lor.

Roche are un angajament continuu față de calitate și punerea persoanelor care beneficiază de aceste solutii în fata, iar acesta este oferit de cei mai talentați și dedicați oameni din industrie.

mySugr

Fondată în 2012, mySugr este o companie de digital health care își propune să simplifice viața persoanelor cu diabet. În prezent, mySugr este prezentă în peste 80 de țări și are peste 4 milioane de utilizatori activi. Aplicația oferă persoanelor cu diabet instrumentele, know-how-ul și încrederea pentru a le ușura complexitatea vieții de zi cu zi. mySugr este un ajutor pentru gestionarea diabetul, având toate informațiile relevante stocate pe smartphone.

Bellotto

Bellotto este un business 100% românesc, creat în 1994 din pasiune pentru sport și din dorința de a susține performanța. Au început cu dragostea cea mare – ciclismul – însă s-au diversificat plăcerile vinovate și acum produc echipament profesionist pentru o gamă amplă de practici sportive. Pe viitor si-au propus să abordeze și să susțină activități fizice cât mai diverse.

heart-health