heart-health
5K Provocarea Diabetului

5K Provocarea Diabetului

14 Noiembrie 2021


Cu ocazia zilei mondiale a diabetului de pe 14 noiembrie, ascotiatia Sports&Diabetes impreuna cu asociatia Type1 Dreamers au provocat intreaga comunitate la miscare, reusind astfel sa marcheze ziua mondiala a diabetului, cat si 100 de ani de la descoperirea insulinei.

Tot ce au avut de facut cei interesati, a fost sa mearga sau sa alerge pe o distanta de 5 km si sa demonstreze acest fapt, inregistrandu-se pe o aplicatie. Prin tragere la sorti au fost acordate premii care au constat in produse destinate ingrijirii diabetuluisi anume:

  • marele premiu a fost un sistem de monitorizare continuă a glicemiei Guardian Connect de la Medtronic;
  • plus alte 5 premii care au fost alcatuite din produse de ingrijire a diabetului: dextroză, plasturi pentru senzori, glucometru + 50 teste de glicemie si tricou.

Provocarea Diabetului

MEDICUL și pacienții explică și dau RĂSPUNSURI LIVE despre cum se ține diabetul SUB CONTROL. Cum se măsoară corect glicemiile, cum se calculează carbohidrații, cum se folosesc pompele, care este EFECTUL MIȘCĂRII pentru DIABET.

Emisiunea face parte din Campania „5k Provocarea Diabetului” organizată de Asociațiile Type 1 Dreamers și Sports & Diabetes.


Eveniment sustinut de Medtronic Romania.

heart-health