heart-health
Blue Cycling Day 2023, Editia a II-a

Blue Cycling Day 2023, Editia a II-a

Pedalăm împreuna de Ziua Mondială a Diabetului

12 Noiembrie 2023


În fiecare an, pe 14 Noiembrie este Ziua Mondială a Diabetului. Cu aceasta ocazie, în întreaga lume, se organizează o serie de evenimente de constientizare si astfel, mesajul nostru se face auzit la peste 1 miliard de oameni din peste 160 de țări.

Cercul albastru este simbolul conștientizării diabetului. El simbolizează unitatea din comunitatea diabetului din întreaga lume ca răspuns la această afectiune.

În weekend, echipa Sports & Diabetes a marcat acesta zi organizând cea de-a doua editie a “Blue Cycling Day - Pedalăm împreună de Ziua Mondială a Diabetului”. Nu ne-am laudat cu distanțe și timp parcurs, cât ne-am lăudat cu glicemiile de pe senzor, în timpul si dupa activitatea fizică. Aici am reușit să fim cu toții învingători, mișcarea arătându-ne și de data aceasta cât de mult contează în viața unei persoane cu diabet.

Suntem recunoscători că am putut organiza și în acest an acest eveniment drag nouă. Le mulțumim participanților, într-un mod special celor mici și curajoși.

Totodată vrem să mulțumim și celor fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil: Novo Nordisk Romania, Medtronic Diabet Romania, Accu-Chek Romania și Bellotto!

Mulțumim, Traian Olinici pentru pozele minunate!

Mulțumim, Poliția Locala Pantelimon pentru suportul oferit!

Happy World Diabetes Day!Album Foto

heart-health